In de food industrie worden hoge eisen gesteld aan aan hygiëne en veiligheid. DIBA Vloeren is gespecialiseerd in naadloze vloeren, gelegd volgens de HACCP norm, bij bedrijven waarbij het proces niet of nauwelijks stil mag liggen.
Bakkerij kennen we in twee betekenissen : de werkplaats van de bakker en de winkel waar het heerlijk vers ruikende brood je tegemoet komt en verkocht wordt.
In de keuken wordt er vaak in hoog tempo en onder tijdsdruk gekookt. Hygiëne en veiligheid zijn dan ook van het grootste belang.
Onmisbaar in de etenswarenindustrie is de koelcel. Het vers bereide voedsel wordt er tijdelijk in bewaard of in de vriesruimte ingevroren bij temperaturen tot wel minus 40 C°.
Scheepvaart: de wereld op het water is een wereld op zich waar de veiligheid van de bemanning en vracht gewaarborgd is. De waren aan boord van een schip moeten dagen- soms wekenlang bewaard blijven.
Uw verse biefstuk, een oer-Hollandse rookworst en gesneden vleeswaren op uw boterhammen. Vlees en hygiëne is een onlosmakelijke combinatie.